Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN:

1. Ik gebruik Alqvimia al vrij lang. Soms lijkt het alsof de kleur en de geur van een
product verschilt. Hoe kan dat?

Alqvimia producten zijn 100% natuurlijk en bevatten dus geen toevoegingen om een bepaalde kleur, geur of textuur te realiseren. Het gevolg daarvan is, dat er kleine varianten in kleur en geur kunnen voorkomen. Deze verschillen kunnen als normaal worden beschouwd in 100% natuurlijke producten. Ze hebben geen invloed op de werking van het product en de kwaliteit.

2. Is het mogelijk om informatie over nieuwe producten te ontvangen?
Ja, om op de hoogte te blijven van allerlei nieuwtjes, events , aanbiedingen en nieuwe producten kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Korper Distribution door een mail te sturen naar guus@korper.nl te klikken.

3. Hoe lang zijn de producten houdbaar?

Alqvimia producten zijn 100% natuurlijk. Dat betekent dat er geen chemische- en synthetische ingrediënten of conserveringsmiddelen gebruikt worden.
Daardoor zijn de Alqvimia producten kwetsbaar en moeten zij met zorg en aandacht behandeld worden.
* Bewaar de producten op een koele en droge plaats.
* Voorkom dat Aqvimia producten aan direct zonlicht worden blootgesteld.
* Niet blootstellen aan hoge temperaturen.
* Schud de fles, de flacon voor het gebruik.
* Reinig de openingen en doppen regelmatig, het liefst na elk gebruik, om het product vrij te
houden van onzuiverheden en vervuiling.
Op het etiket van de producten staat een open potje symbool. Met een getal. Met dit symbool wordt aangegeven hoe lang het product na opening houdbaar is. Vanzelfsprekend dient dan wel rekening te worden gehouden met het bovenstaand bewaaradvies.

4. Welke producten kan ik gebruiken Alqvimia tijdens de zwangerschap en wanneer ik borstvoeding geven,
Het gebruik van Alqvimia producten wordt afgeraden tijdens de zwangerschap en de periode waarin u borst voeding geeft, De producten die essentiële oliën bevatten, kunnen invloed hebben op de hormonale balans. Maar Alqvimia heeft een product ontwikkeld dat specifiek wordt aanbevolen tijdens de zwangerschap, de Body Stretch Stopper Body Oil.
Dit product voorkomt het ontstaan van zwangerschap strepen ( striae) en heeft een voedende en hydraterende werking waardoor de huid zijn soepelheid behoudt.
Wij raden u aan deze olie twee keer per dag ,’s ochtends en ’s avonds, aan te brengen.

5. Hoe zit het met huidvlekken en zonfilters?
Alqvimia beschikt niet over een product dat een scala aan specifieke zonnefilters bevat.
Alqvimia is van opvatting dat het onverstandig is de huid onnodig bloot te stellen aan een overdaad aan schadelijk zon licht. Wij raden u ook dan ook aan om, om vroegtijdige huid veroudering tegen te gaan, pigmentvlekken te voorkomen en huidkanker te voorkomen, uit de zon te blijven of overdadig te zonnebaden.
De schadelijke effecten van zonlicht worden onderschat. Overdaad schaadt in elk geval, of je huid nu vlekken heeft of niet, gebruik op zonnige dagen altijd een beschermende zonnebrandcrème.

Wel heeft Alqvimia een depigmentatie product met de naam “White Ligthening” in haar Absolute Beauty Range. Dit product is speciaal ontworpen om huidvlekken te voorkomen.
De White Lightning is een extract dat alleen etherische oliën en draagolie bevat.
Al deze ingrediënten zijn 100% natuurlijk en van de hoogste kwaliteit.
Ze bevatten geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen.
Let op: Dit product  moet  alleen ’s nachts gebruikt worden.

Het White Lihgtning extract is zeer succesvol in  de Aziatische markt. waar, in tegenstelling tot Europeanen een blekere huid meer op prijs wordt gesteld.

6. Anti-cellulitis producten.  Wat is het beste voor mij?
Alqvimia heeft een scala aan producten in de Silhouette lijn, die effectief zijn om de vorm van het lichaam en de conditie van de huid te verbeteren.
De Anti-Cellulite body olie en Anti Celluliti Body Elixir kunt u gebruiken wanneer u last heeft van een zgn. ‘sinaasappelhuid’.
Wij raden u aan de elixir ‘s ochtends en ‘de olie ‘s nachts te gebruiken.

Het behandelen van een sinaasappelhuid vergt niet veel tijd.
Belangrijker is, dat u de producten consequent, regelmatig en over een langere periode gebruikt.

Om het effect van beide producten te vergroten kunt u voordat u de olie of het elixir aanbrengt, de lichaamsgebieden waarop de cellulits voorkomt voorbehandelen met het Queen of Hungary water.
Dit product werkt als een katalysator, dat wil zeggen dat de huid ten gevolge van de stoffen die voorkomen in het Queen of Hungary water, wordt voor bereid op de werkzame bestanddelen van de olie en de elixir, waardoor het effect vergroot wordt.
Het Queen of Hungary water heeft een heerlijke geur en dient met stevige, snelle bewegingen op de te behandelen huid aangebracht te worden.
.

7. Kunnen Alqvimia producten gebruikt worden tijdens de menstruatie?Menstruatie is een natuurlijk proces voor vrouwen en onze aanbeveling is om met het lichaam niet te storen tijdens deze periode. Producten die geen essentiële oliën bevatten kunnen tijdens de menstruatieperiode normaal gebruikt worden, zij beïnvleoden de natuurlijke processen niet.
Zoals de Body Stretch Stopper of de enkelvoudige plantaardige oliën.

8. Hoe moet Sensuality gebruikt worden?
Sensuality  is een lichaamolie gemaakt met behulp van de meest exquise en vrouwelijke etherische oliën, waaronder Bulgaarse roos, jasmijn en oranjebloesem. Een bijzondere olie die wel het meesterwerk van Alqvimia wordt genoemd.

Sensuality heeft een positieve effect op de menstruatiecyclus.
Op een cosmetisch niveau is het een krachtig beauty product, dat gebruikt kan worden voor gezichtsverzorging (’s nachts) of op het lichaam. Het heeft een sterk hydraterende en  regenererende werking.
Op emotioneel niveau, stimuleert dit product de vrouwelijke essentie en sensualiteit. Het heeft een positieve invloed op het gevoel van eigenwaarde en verbetert de innerlijke harmonie.

Haar werking ontleent Sensuality door de werking van de olie op het ITS-systeem en op diverse energie centra van het vrouwelijk lichaam.
Wij raden aan dit product minstens een maand lang dagelijks te gebruiken.

Breng Sensuality Body Nectar ’s ochtends en ’s avonds na het baden op een licht vochtige huid aan door middel van een zachte massage met ronddraaiende bewegingen op de volgende zones:
Achter de oorlel
Op de polsen
Op de borst
Onder de buik

Ook kunt  Sensuality aanbrengen op de  intieme delen van uw lichaam, waardoor u meer genot en plezier beleeft in de intieme omgang met uw partner.

9. Hoe lang duurt het voordat de Generous Bust Oil een waarneembaar effect heeft?
In zijn algemeenheid kan gesteld worden dat er vrijwel onmiddellijk na het gebruik van de Bust Oil een effect valt waar te nemen. Het effect dat waargenomen wordt bestaat in de regel  een groter volume en volheid van de borsten en is te vergelijken met de periode voor de menstruatie.
Dit kan van persoon tot persoon verschillen natuurlijk, want niemand is gelijk.
Het is afhankelijk van hoe het individu op het product reageert, hoe het product aanslaat.

10. Hoe gebruik ik Rozenbottel olie?
Deze olie is uitermate geschikt voor het behandelen van littekens, door o.a. zijn anto oxyderende
werking.Maak je geen zorgen over het toepassen van deze olie op een olieachtige of vettige huid.
De plantaardige olie  blokkeren de poriën niet en sluiten ze niet af. (in tegenstelling tot minerale oliën en paraffine, die de basis zijn basis van siliconen oliën).

De Rose Hip olie wordt met name gebruikt als gezichtsolie.
Wij adviseren u voor het gebruik het gezicht goed te reinigen, bijvoorbeeld met de Ylang Ylang emulsie van Alqvuimia en de huid te tonificeren met de Orange Blossom of het Rozewater van Alqvimia.
Beide producten zorgen ervoor dat de huid grondig gereinigd wordt en voorkomen wordt dat u vuil en onzuiverheden over het gezicht verspreid worden, waardoor juist onzuiverheden ontstaan in andere gezichtporiën.

MAIL UW VRAGEN NAAR: guus@korper.nl

Geef een reactie