Over Korper Distribution

elementen logo

Korper Distribution, gevestigd in Amstelveen richt zich, als exclusief distributeur van Alqvimia in Nederland, op zowel de retailmarkt als op het professionele segment van 100% natuurlijke cosmetica in het algemeen en de gezichts- en lichaamsverzorging in het bijzonder.
Binnen de retailmarkt leveren wij voornamelijk aan parfumerieën, drogisterijen en aan retailers uit wat wij omschrijven als het eco-exclusieve segment waaronder natuurwinkels en gezondheidswinkels. Alle producten die wij aan de Retail leveren zijn voorzien van luxe retail verpakkingen en uiteraard de wettelijk noodzakelijke keurmerken en informatie.
Binnen het professionele segment, dat bestaat uit o.a. masseurs, schoonheidsspecialisten, therapeuten en wellness- of beautycentra, leveren wij professionele verpakkingen die een grotere inhoud hebben dan de retail verpakkingen en bedoeld zijn voor de behandelingen door de eerder genoemde professionals. Tevens leveren wij de professionals retail verpakkingen van de producten die deze specialisten tijdens hun behandelingen gebruiken.
Daar wij een distributeur zijn en geen retail organisatie leveren wij in principe niet aan eindgebruikers/consumenten. Wel kunnen wij desgevraagd consumenten doorverwijzen naar verkooppunten of professionals in de omgeving.
Korper Distribution is vanaf 2014 een nieuwe distributeur op de markt van de 100% natuurlijke cosmetica maar wel hebben wij een aantal jaren kennis en ervaring opgebouwd met de bijzondere producten van Alqvimia. Deze ervaring zullen wij gebruiken om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Door de directe link met de moederorganisatie/producent in Spanje kunnen wij een buitengewoon hoge graad van service bieden aan onze klanten in Nederland.

Ooit werd door een vorige succesvolle en passierijke ondernemer die het merk Alqvimia in Nederland opnieuw op de kaart zette de volgende stelling geformuleerd:
Wij gaan uit van de opvatting dat een duurzame organisatie slechts gerealiseerd kan worden als er in de hele organisatie zowel extern als intern wordt samengewerkt op basis van gedeelde waarden, zoals respect, veiligheid, passie, vertrouwen, autonomie, verantwoordelijkheid en ontplooiing. Op basis van deze waarden wordt het beleid concreet ontwikkeld en ingevuld, zodat stabiele en duurzame “win-win” samenwerkingsrelaties gerealiseerd worden.”
Aan deze wijze woorden hebben wij niets toe te voegen en dit is dan ook de wijze waarop wij met onze eigen organisatie, met onze afnemers en met onze partners om zullen gaan.

 

Geef een reactie