Over Alqvimia

 

nederlandslogo

El Taller de Alqvimia, letterlijk vertaald “de werkplaats van de Alchemist” is gevestigd in de prachtige Spaanse Pyreneeën. Hier wordt al meer dan 30 jaar de oude kennis van alchemisten samengebracht met de huidige behoefte aan 100% natuurlijke verzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit.

De 100% natuurlijke producten van Alqvimia worden op ecologische wijze geproduceerd, te midden van de natuur. AIqvimia’ s progressieve werkwijze wordt alom gewaardeerd. Enige tijd geleden kreeg het bedrijf hiervoor zelfs een onderscheiding toegekend van de Spaanse regering en iets later werd aan Alqvimia het prestigieuze “Green label” van Greenpeace toegekend.

De door Alqvimia gebruikte, wereldwijd geproduceerde, meest zuivere en beste, ingrediënten staan borg voor unieke producten die door de toepassing van de aromatherapie niet alleen een cosmetische maar ook een therapeutische en psychologische werking hebben. Hierdoor gaat de werking van Alqvimia producten en behandelingen verder dan de traditionele en is het mogelijk een totaal schoonheidsconcept te ontwikkelen, dat effectief en duurzaam is en zich niet laat vergelijken met andere merken. Alqvimia is dan ook op basis van de kwaliteit en samenstelling een uniek exclusief merk van topkwaliteit met 100% natuurlijke, ecologisch geproduceerde ingrediënten.  Alqvimia helpt u bij de volledige verzorging van lichaam en geest zodat u werkelijk kan spreken over “schoonheid van binnen en van buiten”.

Kwaliteit is al meer dan 30 jaar het belangrijkste ingrediënt in de Alqvimia producten. De planten, die als basis dienen voor de producten van Alqvimia, worden na een nauwkeurige selectie, volgens astrologische criteria geplukt. Dit alles om pure, zuivere essentiële olie te verkrijgen, waar absoluut niet mee  geknutseld” is.

Window-sticker-100x57-laboratory

Dezelfde kwaliteitscriteria gelden voor de basis van de 100% natuurlijke cosmeticaproducten. De basisoliën zijn allen koud geperste oliën van de 1e persing. De producten van Alqvimia zijn 100% natuurzuivere, plantaardige producten bevatten geen kleurstoffen of andere chemische toevoegingen en zijn gewonnen en vervaardigd  met respect voor mens en omgeving. De producten bevatten geen kleurstoffen die een schadelijke invloed kunnen hebben op mens en milieu. Vanzelfsprekend zijn de producten van Alqvimia dierproefvrij. De producten zijn wel getest op vrijwilliggers. Behalve de Alqvimia medewerkers is er een testgroep van ca. 30 vrouwen die ieder product uitvoerig testen op gebruik, voordat het beschikbaar wordt voor de verkoop.

Geef een reactie